Ring Ring line dance: dansglädje till ABBA's hit

post thumb
Line Dance Tävling
by Erik/ on 02 May 2024

Ring Ring line dance: dansglädje till ABBA's hit

ABBA:s låtar har en tidlös känsla som får fötterna att rycka och humöret att lyfta. En av deras klassiker, Ring Ring, är inte bara en nostalgisk påminnelse om 70-talets glansdagar utan också en fantastisk låt att dansa till. Låt oss introducera dig till Ring Ring Line Dance - en energifylld och enkel danssekvens.

Ring Ring line dance stegbeskrivning

  • Startposition: Stå med fötterna ihop, händerna i sidorna eller håll i händerna med dina danspartner om du är i en grupp.
  • Gå åt höger: Ta ett steg till höger med höger fot och följ med vänster fot bredvid. Upprepa detta steg åt höger två gånger till.
  • Gå åt vänster: Nu gör samma sak åt vänster. Ta ett steg till vänster med vänster fot och följ med höger fot bredvid. Upprepa detta steg åt vänster två gånger till.
  • Gör en kvarts sväng åt höger: Ta ett steg framåt med höger fot medan du svänger kroppen en kvarts sväng åt höger. Upprepa detta steg två gånger till.
  • Gör en kvarts sväng åt vänster: Gör samma sak som ovan, fast åt vänster. Ta ett steg framåt med vänster fot medan du svänger kroppen en kvarts sväng åt vänster. Upprepa detta steg två gånger till.
  • Klapp och vrid: Klappa händerna två gånger och vrid kroppen en kvarts sväng åt höger. Upprepa detta åt vänster.

Nu är du redo att dansa till Ring Ring av ABBA med din egen lilla twist! Det här är en perfekt linedance för nybörjare, så håll dig i samma formation som dina danspartners och ha kul.

Denna danssekvens är perfekt för fester, evenemang och gemensamma tillfällen där människor samlas för att ha kul och dansa tillsammans. Ring Ring finns passande nog även som mobilsignal, du laddar enkelt hem den med det billigaste mobilabonnemanget. Ge Ring Ring Line Dance en chans och låt ABBA:s klassiska hit ta dig med på en dansresa genom tid och glädje!