Linedance Nybörjare

Linedance för nybörjare i Malmö

Linedance för nybörjare i Malmö

Söker du en nybörjarkurs i linedance? Här kan du hitta prisvärda kurser med utbildade instruktörer. Linedance kan dansas till vilken typ av musik som helst och du behöver ingen partner eller speciell utrustning för att komma igång och dansa!

Vi på Linedance Helsingborg har specialiserat oss på linedance för nybörjare i Malmö, Helsingborg, Ängelholm och andra orter i Skåne. Vi har även kurstillfällen på andra platser i landet. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta en kurs som passar dina preferenser.

Att dansa ska vara roligt, och en duktig instruktör är avgörande för upplevelsen. Här hittar du instruktörer som ger tydliga linedance instruktioner och som har goda omdömen från tidigare deltagare.

Alla kan ta del i en nybörjarkurs. Då linedance innebär att dansarna ställer upp sig på rader kan alla delta i sin egen takt. Många instruktörer säger, med glimten i ögat, att man inte kan göra fel i linedance, utan att det rör sig om olika varianter. Vi har kurser på alla nivåer och i utbudet hittar du t ex även linedance för pensionärer.

Boka en fri danslektion

Kontakta oss för info om linedance nybörjare

Boka en första lektion

För oss är det viktigt att du som bokar en kurs ska vara helt nöjd. Om du aldrig dansat linedance tidigare har du möjlighet att boka in dig på ett prova-på-tillfälle. När detta sker varierar beroende på arrangören, men ofta är det första kurstillfället gratis. I andra fall arrangeras specifika prova-på-tillfällen.

Boka en noga utvald kurs!
+
=

Lång erfarenhet av att erbjuda linedanceVi brinner för linedance och har alla lång erfarenhet av att, på ett eller annat sätt, arbeta med country och western-dans.

Linedance fick ett rejält uppsving i USA på 1970-talet. I Sverige kom dansandet igång på allvar i mitten av 1990-talet.

Idag finns cirka 120 klubbar runtom i Sverige och mer än 25 000 utövare. I ett globalt perspektiv sägs linedance vara den snabbast växande dansformen i världen! Vi som driver Linedance Helsingborg har mångårig erfarenhet av denna dansform som passar alla.

Kontakta oss vom du vill ha mer information om linedance för nybörjare i Malmö eller på andra orter i Skåne!

Omdömen om kurser i linedance för nybörjare

Recensioner från de som deltagit

Linedance är en rolig och social motionsform. Jag kan rekommendera alla, både ungdomar och äldre, att delta i en linedancekurs. Musiken är även den varierad och passar verkligen alla åldersgrupper.

Majken A.
LINEDANCEKURS HELSINGBORG

Vi har dansat bugg tidigare och var sugna på att prova något nytt. Vi bokade danskurser på dagtid och är otroligt nöjda med upplägget. Varje kurstillfälle är 2 timmar, vilket är precis lagom.

Lars och Britta
LINEDANCE FÖR NYBÖRJARE

Jag blev rekommenderad en nybörjarkurs i linedance av vänner. Då jag aldrig dansat tidigare var jag osäker om det skulle passa mig. Möjligheten att prova på gratis var avgörande i valet av kurs.

Laila G.
LINEDANCE MALMÖ

Linedance för nybörjare i Malmö

Utbildade och certifierade instruktörer

När du bokar genom Linedance Helsingborg tar du del av lektioner som leds av certifierade instruktörer. I Sverige är det Swedish Country Western Dance Association (SCWDA) som certfierar instruktörer.

En del instruktörerna har diplom som utfärdats i linedancens hemland, USA. Amerikanska diplom utfärdas av the National Teachers Association (NTA).

Vilka försäkringar som gäller varierar mellan olika klubbar, men gemensamt för arrangörerna är att de värnar om din säkerhet och väljer passande försäkringsalternativ. Information om försäkringar och licenser som garanter dansarnas trygghet ska alltid framgå vid bokningstillfället. Vi ser framemot att välkomna nya deltagare till linedance nybörjare!

Boka en fri lektion