Linedance kurs pris

Söker du en prisvärd linedancekurs?
Vill du veta mer om linedance kurs pris? Här kan du boka en kurs i linedance oavsett om du dansat tidigare eller inte. Linedance Helsingborg förmedlar uppskattade kurser, uppvisningar och aktiviteter som passar möhippor, svensexor och olika typer av företagsevent.

Om du söker en social och allsidig aktivitet som inte kräver en danspartner så kan linedance vara något för dig. Om du aldrig provat dansformen tidigare rekommenderar vi att du bokar en kostnadsfri danslektion innan du bestämmer dig för ett terminskort linedance. Att prova på är naturligtvis helt förbehållsfritt!

Boka en noga utvald kurs!
+
=
Hitta en kurs som motsvarar dina förväntningar när det kommer till pris och kvalitet

Hitta en kurs som motsvarar dina förväntningar när det kommer till pris och kvalitet

Linedance kräver inga förkunskaper och det går snabbt att lära sig grunderna. Du kan välja att stanna på samma nivå under en längre tid då nya danser ständigt tillkommer. Om du siktar på tävlingsdans har vi kurser på olika nivåer där du snabbt utvecklas som linedansare.

Våra kunders recensioner av oss

Vad tycker Ni om Linedance Helsingborg

Jag och min fru är otroligt nöjda med kursen i linedance. Rekommenderar varmt den här sidan till alla som vill börja med linedance. Bra bemötande och mycket duktiga instruktörer.

Lars V.
NYBÖRJARKURS LINEDANCE

Vi hyrde in en instruktör och en grupp linedansare till ett företagsevent. Aktiviteten var uppskattad av medarbetarna. Vi kan rekommendera linedance som en rolig företagsaktivitet.

Företag i Skåne
UPPVISNING LINEDANCE

Vi sökte efter en rolig aktivitet till en möhippa och hittade Linedance Helsingborg efter en rekommendation. Vi hade några fantastiskt roliga timmar tillsammans med instruktören Linda. Tack!

Kattis A.
LINEDANCE MÖHIPPA

Linedance kurs pris - begär information

Hitta en kurs nära dig

Linedance kan dansas till musik som western, pop, rock, hip hop, cha cha och rumba. Vi hjälper dig hitta en danskurs med en inriktning som passar dig. Det fina med linedance är att dansen passar för alla åldrar och grupperna kan vara blandade. Linedance stärker kroppen och koordinationsförmågan samtidigt som du har roligt tillsammans med andra. Kontakta oss för att hitta en danskurs!