Linedance Helsingborg

Linedance online

Linedance online

Lindedance distanskurs - lär dig dansen hemma

Vill du prova på linedance utan att besöka en kurslokal? Då är linedance på nätet ett alternativ. En danskurs på distans kan antingen bestå av flera kurstillfällen eller introduktionsvideos och stegscheman som får dig att utvecklas som linedansare.

Vi hjälper gärna dig som vill ta del av en lindedance distanskurs att komma i kontakt med arrangörer. Du bör heller inte missa vår blogg där vi regelbundet uppdaterar med nya koreografier och stegscheman. Stegbeskrivningar kan vara svåra att ta till sig för nybörjare.

Ett stegschema innehåller de engelska namnen på steg och vi rekommenderar att du som inte är bekant med terminologin tar del av en inspelad kurs istället.

När du tar del av utbudet hos oss vill vi vara säkra på att du ska bli nöjd. Därför erbjuder vi alltid minst ett kostnadsfritt tillfälle där du gratis kan prova på kursen. En fri danslektion ger dig tid att utvärdera om linedance är något för dig.

Linedance online

Ta del av en danskurs online!

Vi ser framemot att berätta mer om linedance online

Kontakta oss om du vill veta mer om olika alternativ för att lära dig dansa på distans. Vi brinner för linedance och har ett brett nätverk. När du tar hjälp av oss tar du del av ett kvalitativt utbud som tagits fram av certifierade instruktörer. Vi förmedlar även kontakter med arrangörer som anordnar fysiska kurser för lindedance nybörjare såväl som fortsättningskurser på olika nivåer.  * Vi delar inte din information.

  Ett team med lång erfarenhet av linedance

  Vi som driver Linedance Helsingborg har alla lång erfarenhet av linedance. Dansen rotades i Sverige i mitten av 1990-talet och flera av oss har hängt med sedan dess.

  Vi är glada över att intresset för ”vår” dans har växt explosionsartat under de senaste åren. Idag finns mer än 25 000 utövare i landet.

  Vi kan hjälpa dig att hitta de allra bästa kurserna i linedance, oavsett din nivå. Vi håller främst till i Skåne, men det händer att vi förmedlar kurser i andra delar av Sverige. Även du som är intresserad av linedance i Stockholm eller Göteborg välkommen att kontakta oss!

  Kort sagt, vi hjälper dig gärna att finna en lindedance distanskurs som passar dina förväntningar!

  Recensioner från de som deltagit

  Omdömen om kurser i linedance för nybörjare

  Det är inte lätt att hitta rätt bland alla danskurser på nätet. Tack vare teamet på Linedance Helsingborg hittade jag en linedance kurs online som var rolig och enkelt att följa med i.
  Annika G.
  Linedance online-kurs
  Jag har länge velat prova linedance men kände mig inte redo att dansa tillsammans med andra. Tack vare online-kursen kunde jag börja i min egen takt. Idag går jag en fortsättningskurs hos min lokala förening. Det hade jag aldrig vågat utan introduktionen på nätet.
  Olle R.
  Linendance för nybörjare
  Jag vände mig till Linedance Helsingborg för att hitta inspiration och stegscheman. Jag är mycket nöjd och har återfått dansglädjen. Kan varmt rekommendera alla som är intresserade av linedance att besöka den här sidan!
  Mona F.
  Linedance stegschema

  Lindedance distanskurs - material framtaget av certifierade instruktörer

  Kurser av hög kvalitet

  Du bör alltid välja en kurs med en certifierad instruktör. De kurser som du hittar här leds av instruktörer som certifierats av Swedish Country Western Dance Association (SCWDA)

  Vissa instruktörer har utbildats i linedancens hemland. De som certifierats i USA inneha en licens från National Teachers Association (NTA).

  För oss är det självklart att en kurs i linedance online ska bidra till dansglädje och du ska kunna förvänta dig en lika hög nivå på instruktören som vid en fysisk kurs. Kontakta oss så berättar vi mer om utbudet och hur vi kan hjälpa dig att utvecklas som dansare!